Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 23:04 - Представям ви още един враг на българския народ
Автор: zvezdy Категория: Политика   
Прочетен: 3025 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 03.03.2013 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето какво пише в Dnes.bg:
Решението на българския парламент за спиране на на АЕЦ "Белене" не слага кръст на проекта, смятат от Росатом. Това предаде БНР, като цитира официалния говорител на руската корпорация.

.......

  „Новият парламент и утвърденото от него ново правителство ще трябва да се определят от своя гледна точка по повод проекта за "АЕЦ Белене". И ако новото правителство реши да се върне към този проект, тогава ще можем, запознавайки се с техните условия, да формираме своята позиция“, каза Новиков.

........

Народното събрание прие в сряда окончателното спиране на проекта АЕЦ „Белене". Парламентът отхвърли предложението на лидера на БСП Сергей Станишев за възобновяване на проекта и прие проекторешението на Иван Иванов от „Синята коалиция“ за прекратяването му.

Междувременно пред руския в. „Известия“ депутатът от Коалиция за България Михаил Миков заяви, че социалистите ще пуснат „АЕЦ „Белене“, която ще бъде построена от руснаците.Срокът на експлоатация на работещите реактори в АЕЦ „Козлодуй“ приключва през настоящото десетилетие. Новата АЕЦ „Белене“ е нужна на българската икономика, тъй като ще привлече инвестиции и ще осигури нови работни места. Но най-важното – атомната електростанция е стратегически проект: благодарение на „Белене“ ще понижим цената на електроенергията и ще върнем на България енергийната независимост“, убеден е Миков.
   Цялата статия можете да прочетете тук:


www.dnes.bg/politika/2013/02/28/bylgariia-ne-slaga-kryst-na-belene-smiata-rosatom.181425

Всички следващи снимки са от атомната електроцентрала в Чернобил и призрачния град Припят , от където са евакуирани / с известно закъснение разбира се/ всички негови граждани след аварията в ядрената електроцентрала.
   Помислете си добре , какво ще си пожелаете на следващите избори.

image

И за да не стане това :

image

image

image

image

image

image

Не гласувайте за това :

image

image

Защото БСП ни предлагат ето този изход от кризата :

image

БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ПРЕД ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!



Гласувай:
4



1. unknown1 - Прекаляваш!Не си запознат със с...
01.03.2013 07:44
Прекаляваш!Не си запознат със строежа и качеството на блоковете ни,както и с тяхната обезопасеност:).Това не може да се случи с наш блок.
цитирай
2. socialismus - Наистина ли?
01.03.2013 10:02
Защо винаги, когато нещо е в интерес на България, но съвпада с интересите на Русия трябва да е лошо?
цитирай
3. zvezdy - АЕЦ Белене е във финансов интерес само на
01.03.2013 10:56
определен кръг от хора в управлението на БСП.За икономиката на България това ще е поредната голяма грешка.А, за българския народ ще означава робство.Този път икономическо.А, с каква цел ? Да пълним нечий джоб.Демагогия и наглост са обещанията за евтин ток от АЕЦ Белене след 20 г.В момента работи централата в Козлодуй и произвежда "евтина" електрическа енергия.За кого?И наистина ли е евтина.Слепи ли сте?Не виждате ли , че точно сметките за електрическа енергия , които трябва да плащат българите ги изкараха на улицата.Ще кажете , че вината е в енергийните дружества и в енергийния министър и в инкасаторите и т.н.Ами така ще е и след 20 г.Но , до тогава и заплатите ни няма да мръднат нагоре , защото ще изплащаме дългове към Русия.Аз съм против добиване на електрическа енергия чрез атомни централи, независимо дали са Руски или Американски.Не ме разбирайте погрешно.Аз нямам нищо против взаимоотношенията ни с Русия.Можем и трябва да развиваме много други проекти с тази огромна страна, които да са от финансов интерес и за нас и за тях.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zvezdy
Категория: Други
Прочетен: 69817
Постинги: 32
Коментари: 23
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930