Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 23:11 - Влади Въргала разказва за преживяванията си в Сащ със Димата Руснака,Георги Илиев и Васил Илиев
Автор: xodjov Категория: Други   
Прочетен: 2307 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗАПОЧВА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ „САЩ 94". ДИСКОТЕКА „Нерон" е осеяна с теле­визионни монитори. Вътре е рехаво.

Явно и най-заклетите купонджии са предпо­чели да изгледат първия мач България - Нигерия на софра. С весела компания, салатка и ракийка.

Сепаретата в „Нерон" пустеят.

Съдружникът Любослав Пенев блуждае ка­то сянка. Главата му е „бинтована" с пиратс­ка забрадка. Футболистът изглежда крив. Нормално е. Наскоро е претърпял тежка опе­рация. Тя го изважда от националния отбор за известно време.

Любо Пенев дава форца на охраната в „Не­рон". По негова заповед гардовете конфискуват диктофони и фотоапарати. Звездата гледа ло­шо, все едно са й изяли любимата супа.

В същото време Васил Илиев не може да си намери място от радост. Очаква с нетърпение подвизите на Пеневата чета. Вълнува се, за­щото националите са му приятели. В чест на световното Васил Илиев си е купил първия мерцедес - кабрио. Гледа летящата топка със за­таен дъх.

Златните момчета нижат победа след по­беда. Еуфорията изригва като цунами. Улиците танцуват в невиждано веселие. Нощите стават дни и обратното.

Още след първите успехи висаджиите яхват вълната. Братя Илиеви са на седмото небе.

Гардовете на Васил го возят из цяла София. Кабриото прави кръгчета на забавен каданс. Бо­сът се е възцарил на капака като кукла сватбарка. Наметнал е българското знаме. Развява два пистолета и гърми от радост.

В разгара на първенството организира воаяж до Америка. Събира пъстра тумба. Жива подкрепа на златните момчета. Самолетът изли­та с братя Илиеви, видни висаджии, спортис­ти и шоумени. „Капо ди тути капи" спонсорира веселата бригада.

Полетът минава неусетно в сбирки, песни и пляски. Лее се уиски на тумбак. Самолетът омесва висаджиите с финансовите акули от Г-13. Мозайката допълва и цяла плеяда от бивши, настоящи и бъдещи министри.

Всички летят, устремени към обща цел - све­товното.

Каква по-явна легитимация на силоваците от тази?

 

БРАТЯ ИЛИЕВИ КРЪСТОСВАТ АМЕРИКА КАТО ВОЛНИ ПТИЧКИ. Сливат се с живата емоция на стадионите. Използват времето и да погостуват на приятели.

В Далас домакин




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: xodjov
Категория: Политика
Прочетен: 1567991
Постинги: 5392
Коментари: 533
Гласове: 303
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031